Продажби : Изгоден, панорамен 84кв.м на къмпинг Градина

Номер : 2312
Тип : Апартаменти
Вид : 2 - стаен
Местоположение : област Бургас
Район : гр. Черноморец
Спални : 1
Площ : 84 м2
53,100 EUR.
Снимки
Детайли

ИЗГОДНО! СПЕШНО!

Просторен, панорамен двустаен апартамент на 50м от плажа, с обща площ 84 кв.м, изцяло ориентиран на Изток - към морето, където всяка сутрин се открива невероятно красив изгрев. Апартаментът е на 4 етаж (от общо 5), с асансьор и се състои от голяма дневна с кухненски бокс и място за хранене, светла и просторна спалня, баня с WC и коридор. На двете стаи има една голяма тераса, прекрасна за пълноценно използване.

До ключ, напълно завършен, без мебели.

За комплекса:

Комплексът ”Black Sea Star” се намира на Големия царски залив или както е известен още - къмпинг Градина, между Черноморец и Созопол. Функционира от 2015г. и се раздва на много добра посещаемост на туристи през целия летен сезон. На територията му има 2 басейна - за възрастни и деца, голям паркинг, ресторант, магазин за хранителни стоки, СПА-център, който функционира частично, богато озеленени площи.

На голямата плажна ивица (дълга 5км) през лятото са разположени няколко сезонни ресторанта, барчета и 4 сърф-училища, за любителите на уиндсърф и кайт, които се наслаждават на хобито си до късна есен.

Апартаментът е чудесен, както за инвестиция и отдаване под наем през летния сезон, така и за живот през по-голямата част от годината.


Общи характеристи
Панорама Градина Асансьор
До плажа Басейн Магазин
Ресторант Душ кабина АКТ 16
Балкон/Тераса СПА/Сауна//Джакузи Охрана
Връзка с брокера

Captcha plugin for Joomla from Outsource Online  

Румяна Георгиева
0888451449
056 844 615
ofisinfomax-bg.com
Return