Продажби : Апартамент - тип Студио на първа линия в гр. Бяла!

Номер : 2119
Тип : Апартаменти
Вид : 1 - стаен
Местоположение : област Варна
Район : гр. Бяла
Спални : 1
Площ : 32 м2
21,000 EUR.
Снимки
Детайли
ИНФОМАКС Ви предлага Апартамент - тип Студио "до ключ" на първа линия в гр. Бяла, на 150 м до плажната ивица и пристанището на града и е с прекрасна гледка към морето и целия слънчев залив. Състои се от антре, дневна/спалня с обособен кухненски кът и тераса, климатик и оборудвана баня с душ, WC и бойлер. Ламинат, теракот и PVC дограма. 
 
Комплексът е разположен в спокоен и тих район на площ 4355,68 кв.м.. Изграден е в две отделни секции: Тяло А – сутерен, три етажа с кули, с площ 2343,23 кв.м. и Тяло Б - сутерен, три етажа с кули, с площ 2012,45 кв.м. Състои се от апартаменти – тип студио, едностайни, двустайни и мезонети като всички апартаменти са с изглед към морето. Комплексът съдържа 15 подземни гаража с обща площ – 318,31 кв.м., външен басейн, зона за шезлонги и почивки, барбекю, детска площадка. За комфорта и сигурността на всички собственици, комплекса разполага с денонощна охрана и целогодишна поддръжка. Такса поддръжка: 10 евро/кв.м. за година. Има Акт 16.
 
В комлексът се предлагат още няколко студия, двустайни и мезонет ("до ключ", а и напълно обзаведени и оборудвани). 
 
Курортният град Бяла е на 59 км. южно от Варна. Известен е в древността като стара елинска колония, наричана "Аспро". Свидетелство за това са древните каменни котви, открити по крайбрежието. Те, и няколко намерени фрагмента от гръцки амфори датират от VI век преди Христа. Около селището има римска крепост, сред чиито руини са открити стари гръцки и римски монети. Тези експонати може да се видят в Демонстрационния център "Белите скали" в Бяла. От 681г. селището влиза в пределите на Първата българска държава. Край морския бряг има система от укрепителни валове от това време.
 

Общи характеристи
Панорама Първа линия Климатик
Асансьор До плажа Паркинг
Басейн Гараж Балкон/Тераса
Охрана До Център
Връзка с брокера

Captcha plugin for Joomla from Outsource Online  

Магдалена Памукова
0884019399
056 844 615
ofisinfomax-bg.com
Return