Продажби : Двустаен апартамент в новостроящ се жилищен комплекс в Меден Рудник!

Номер : 2087
Тип : Апартаменти
Вид : 2 - стаен
Местоположение : град Бургас
Район : Меден рудник
Спални : 1
Площ : 68 м2
33,199 EUR.
Снимки
Детайли
"ИНФОМАКС“ предлага за продажба двустаен апартамент в новостроящ се жилищен комплекс в Меден Рудник! Апартаментът е с обща площ 68,03 кв.м и се състои от: една спалня, дневна с трапезария и кухненски бокс, антре, склад, лоджия, тераса и баня +WC!
Комплексът има перфектното разположение и всеки закупил жилище тук, може да се възползва от добре изградената инфраструктура на района. Тя е разположена  близо до  спортен комплекс. Освен това панорамната гледка, която ще се разкрие пред очите ви от апартаментите в комплекса, към Бургаския залив и солено водното езеро Мандра е вълшебна. На фона на доброто си местоположение, жилищния комплекс предлага една уникално тиха и спокойна обстановка за живот, защото не се разполага на главен и шумен път. Само на 5 минутки от сградата може да се възползвате от местното детско заведение, а на 3 минути се намира автобусната спирка за градския транспорт.
Всеки жител на апартамент в сградата може да бъде спокоен за своята безопасност и тази на децата си. Комплекса е затворено пространство и достъпът до него е контролиран по 24 часа в денонощието. Тревогата ви относно паркирането на личния ви автомобил също е премахната. Към жилищата в комплекса се предлагат открити и подземни места за паркиране, както и гаражни клетки при желание от ваша страна.
Екстериора на сградата е с богато озеленяване и предлага на семействата с деца напълно обезопасена, красива и функционална детска площадка. В сградата се предлагат и жилища за хора в неравностойно положение, които са специално проектирани и изградени за техните нужди. Относно интериора и общите вътрешни части на сградата, всичко е изпълнено с качествени материали в луксозен и модерен стил. За ползване от жителите в сградата се предлагат два чисто нови и безопасни асансьора. Всеки един апартамент е уникален по своята същност и предлага модерно и съвременно разположение за нуждите на модерните семейства. За удобство на жителите си комплексът  предлага съвременна домофонна система за връзка.
Апартамент в този комплекс е равносилно на удобство, лукс, комфорт и семеен уют.
 
БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА!
 
 

Общи характеристи
Панорама Асансьор Паркинг
Детска градина Училище Магазин
Гараж Удобства за инвалиди Балкон/Тераса
Охрана
Връзка с брокера

Captcha plugin for Joomla from Outsource Online  

Радина Пирева
0878228605
056 844 615
ofisinfomax-bg.com
Return