Подреди по
219,000 EUR
Номер : 1766
Тип : Къщи
Вид : 2-етажна
Местоположение : област Бургас
Район : с. Приселци
Детайли
Къщата е двуетажна и се  намира в с.Приселци,община Несебър.
Селото е разположено в полите на източна Стара планина, на 5км. от морския бряг и  гр.Обзор и на 10км. от гр.Бяла.Самото село е  на високо и от къщата се открива панорамна гледка към обзорския бряг  и към гората.В района има ловна дружинка,а горите предоставят големи възможности за лов.Край селото тече река Двойница,чиито два ръкава минават от двете страни на селото и  се вливат в Черно море  до гр. ОбзорКлимата  е комбинация от климата на морски и планински район,лятно време денем е топло но нощите са прохладни.
Къщата е на два етажа построена на дворно място от 1600кв.м оградено с масивна каменна ограда и старинна копривщенска порта изработена в Копривщица от местни майстори, както са се изработвали портите преди столетия. Първият етаж е от камък с 40см  зид а втория е от тухла с изолация и дървена обшивка. Вцялата къща дървеният навес, гредите и обшивката са дъбови. Дограмата е петкамерна, пластмасова  с три стъкла. Къщата се състои от хол, трапезария, кухня, тоалетна за гости, сервизно помещение, пет спални и четири бани,камина вътре и барбекю на терасата.
На първия етаж има хол, трапезария и кухня  общо - 500куб.м. тоалетна за гости,една спалня със собствена  баня и тоалетна,сервизно помещение в което има котел на твърдо гориво - част от системата за отопление и бойлер-250л. в същото помещение, който бойлер работи и на ток ,пералня.
На втория етаж има четири спални и три бани,като двете спални са в общ апартамент.
На гърба на  къщата има склад  по протежение на цялата къща   свързан с нея .
На лицето е разположена голяма покрита тераса и барбекюто.
В двора има  много млади насаждения - три ореха, една райска ябълка,две череши,две смокини,две кайсии,една праскова, една ябълка златна превъзходна, една мушмула,три бадема,два кестена, пет лешника,една липа,едно киви, лози под формата на асми, ягоди ,малини, къпини, боровинки, касис, арония два броя,нар два броя и много декоративни дървета и храсти като Пинии,Японски явор,Хималайски и Ливански кедри,Сребристи борове, Пампаска трева,Клематиси и др. Има кладенец и сонда.

Общи характеристи
Тухла Локално отоплениеАКТ 16
Снимки
240,750 €
Номер : 1729
Тип : Парцели
Местоположение : град Бургас
Район : Шести километър
Площ : 4815 м2
Детайли

Предлагаме за продажба УПИ с площ от 4 815 кв.м., находящ се на първокласен път Бургас – София, на около 6-7 км. от центъра на град Бургас. Имотът е с одобрен ПУП. Плътност на застрояване – 60%. Озеленена площ – 30%. Кинт. – 2,2. Максимална етажност – H = 10м.

Подходящ за изграждане на бензиностанция, тир паркинг, складове, офиси, търговски

площи. 


Общи характеристи
Снимки